SILAKAN_siGn_iN_GuEStBooK_faWa..

FOLLOWERS

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

20 Mac 2011

try to learn but fail..


emmm actually malam ni aku cuba belajar sesuatu tentang blog ..aku cuba dan cuba tapi tak berjaya...macam mana ya...rujukan aku gugel..dah try tp tak dapat apa yang aku nak buat.
last2 ada gak yang dia spoil mende lain...padam jer...len kali cuba lagi...
tak tau apa yg x kena dah kalaunya coba-coba belajo sendirik kan
ha ha ha

kelat muka aku cam muka adam bila dia sedih ..
.


2 ulasan:

chainzz berkata...

cuba nak wat apa kat blog tu?
meh kita share ramai ramai.
=)


adammmmm.....tak smart aaa muka cenggitu!

Ogy berkata...

dah cuba buat lg tak? harap2 menjadilah kali ni...heehe

from wanie

from wanie