SILAKAN_siGn_iN_GuEStBooK_faWa..

FOLLOWERS

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

3 Nov 2010

by:ADAMkhalis2010





see ya...........sekarang adam pun dah pandai melukis orang lidi versi adam tau.......kalau dulu kakak, now ..adam nyer turn lak... amacam ada ok tak...ok la untuk kanak-kanak baya adam @ seusia adam ni....

emmm...kalau nak tau lukisan ada yg bawah sekali ada cerita...cerita dari pengalaman adam sendiri...mana mama tau...yelah..lepas dia lukih..dia citer ni sapa dan kenapa....

emmm...ok la..next time adam lukis lagi...

3 ulasan:

chainzz berkata...

teh,

belikan la drawing block yang kecik tu, yang half size dari biasa tu. ngan crayon ke or pecil kaler ke. nenanti leh frame kan.

~FAWA~ berkata...

chaq...
semua benda ada kanak2 ber2 ni...kaler semua jenis ada oil pastel,pencil,magic,poster..
ktas pun sama...

adam tu suka koyak bt rokett daaa

chainzz berkata...

suh dia kalerkan roket dia pastu amik gambar roket tu la.leh gak if nak framekan 1 ke, tapi kena frame yg berkotak kat belakang.

from wanie

from wanie