SILAKAN_siGn_iN_GuEStBooK_faWa..

FOLLOWERS

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

31 Okt 2010

kakak & orientasi darjah1


awni (sepupu) & addini
mak long- mama pinjam pix ni ya

semalam 30 okt 2010..kakak ada orientasi untuk kemasukan darjah 1 sesi 2010. suka banget kakak balik tadi citer...cikgu ustazah suh baca A B C dan buat senaman ayam...( betul ke...yg aku tau senaman tu di pangey 'chicken dance')... dia cakap nama dia dan kazen dia awni atas sekali. Of course la kan...nama depa mula huruf A.

act. mmg mama x sempat prepare apa pun sbb sedang berpantangkan....cuma baju sekolah tu yang di beli kat kuala kangsar masa balik raya hari tu... yang lain adalah yang sedia ada. tudung syria putih tu kebetulan hari tu mmg kakak nak yg putih waktu g jejalan....kasut sekolah beli sbb kena pakai waktu shooting pix graduate tadika 2-3 bulan lepas... last2 tau tak apa yg tak dak...stokin putih ha ha ha....malam sblm tido baru ingat...bila kakak tanya...esok kakak nak pakai kasut apa?... teringat kakak ada kasut sekolah. last2 ku katakan padanya kakak pakai jelah dulu stokin yg kakak ada... stokin pink berbutterfly...nanti2 mama dah habis pantang kita g cari barang2 lain....mama pun dah lupa nk pesan pada abah...

hu hu hu....hepi dia sbb nak masuk sekolah betul2x....

1 ulasan:

chainzz berkata...

selamat masuk sekolah kawan.
nanti kawan balik KK, kita gi lah belikan apa apa yg sessueii ekk.

u look 'white'! huhuhuhuh...

from wanie

from wanie