SILAKAN_siGn_iN_GuEStBooK_faWa..

FOLLOWERS

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

7 Mac 2010

My Super Ex-Girlfriend



malam jumaat lepas, kat tv3 ada tayang citer ni...wakaka...jarang2 aku leh stay tengok filem2 ni....
citer dio romantik komedi...dan mmg kelako pun hi hi....yolah biaso kita tengok citer super hero kan..tapi kali ni super heroin....nak tahu sinopsis leh jengah SINI.

5 ulasan:

eLiza berkata...

yup i pon tgk citer ni kat tv gak. masa tayang kat panggung dulu i tak tgk sbb tak minat sgt ngan pelakon2nya. tapi dasat la kan? rasa mcm nak gak power cenggitu balas balik kat ex-bf hahaha!

FAWA berkata...

eliza...mmg kelakar habis..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam fawa..k.atie mula2 tgk pastu cam malas lak...tue x tau apa akhirnya..hikhik.tgk sorang2 camtu la...kt umah pon jarang pasang tv,klu anak2 blk baru la brsuara tv tuh....

Liza berkata...

this movie mmg funny giler!!! best!!!

Liz Othman berkata...

Aku pon sama, dok sibok menjeit trus stop jap dok melayan citer nie....hehehe, dpt la lepak jap, hilangkan lenguh badan....huhuhuhu...

from wanie

from wanie