SILAKAN_siGn_iN_GuEStBooK_faWa..

FOLLOWERS

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

26 Feb 2010

singgah di kuala sepetang


salam semua...muah mauh ...dah lama rasa cam x update blog ni kan...al-maklumlah seminggu cuti saya berkampung di rumah ibu saya yang tercinta. santai habis-habisan...cuti lah katakan

yess...ni saja nak bagitau...sabtu lepas sebelum balik kami sekeluarga p pekena mee udang spesel kat kuala sepetang. ni en hubby la...macam mengidam dok sebut kola sepetang2x..sbb dia tengok yg kat tv 3 tu...pas tu ada kekawan dia yg pnh pergi....akhirnya kami pun sampai...walaupun kami hanya terjah dan tak tau mana yang the best g2....

waktu makan kat kedai mak jahtu...en jaafar onn pun ada tau...wah menjamu selera jugak bang jaafar kita tu...ramai2 dia p...tapau pn banyak..hi hi

kat fb saya dah letak gambo ni...nampaknya abang saya yg kat kedah dan adik yg kat mesir tu pun teruja juga...hi hi...x pa len kali kita p lagi...

3 ulasan:

CikLilyPutih berkata...

ermm dah pegi pun ke situ. memang sedaplah mee udangnya. udang pun beso2..seronoknya time makan masa tu. enjoy lah

Liza berkata...

salam perkenalan...

dah lama nak gi sana, takde rezeki lagik

SJB berkata...

Mmmmmmm mesti sedap ni.

from wanie

from wanie