SILAKAN_siGn_iN_GuEStBooK_faWa..

FOLLOWERS

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

24 Jan 2010

[Baju biru berbunga untuk cik cam.]



salam semua...emmmm hari ini ada vit R sikit...
maka terhasilkah baju untuk kamera putih saya itu. cadangnya dah lama nak buat tp biasalah...
aura tu lambat sikit...tp td spontan terus saya buat...baju biru berbunga2 untuk cik cam saya.
Dia ada baju ori, tp nipis sangat..maka saya bt baju baru ni kasi tebal sikit...2 lapis ya... gambar bahagian dalam saya x amik plak... kat belakang ada poket... untuk penutup, asalnya saya hanya mahu letak butang biru itu sahaja tp cam x best lak kan...so terus saya buat ibu bunga dan watkan butang biru itu sebagai tampuknya...
butang biru itu saiznya sebesar duit syiling 50 sen ya...
saya beli kat kedai uncle DD yang kembar tu...
nanti saya taruk velcro kat bahagian dalam tu..
kaedahnya saya syiok bangat sebab dapat buatkan baju baru biru ini...........

2 ulasan:

ryena berkata...

cantiknya....cute sesgt..kt mana bli felt bunger tuh?

FAWA berkata...

tq ryena....felt tu beli kat DAISO @ the curve!

from wanie

from wanie