SILAKAN_siGn_iN_GuEStBooK_faWa..

FOLLOWERS

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

24 Jul 2009

**BiLa_HaTi_DaH_sUkER...!!!**






tin mini daripada teh lipton...edisi pertama & kedua..





6 ulasan:

inna berkata...

yang tin ni dapat kat mana...kak inna tak nampak la kat pasaraya sini..ni pun cantik...

FAWA berkata...

kak ina ni beli teh lipton yang kecik tu dapat....sekarang dah version ke2- ada 6 @ 8 design tak silap..fawa ada 2...

yang edisi pertama pun ada variety design gak but fawa sempat 1 ja...mula2 dulu tak mo..dah nak habis baru nak...

c-idah berkata...

suka lipton eh..

kita owang suka tea boh la..hehehe
tp..mak suka kumpul tin tu..

FAWA berkata...

c-idah...motif sebenar adalah SUKA TIN itew...

ayu cottage berkata...

wawa hang beli kat mana tin tu ayu p tesco cari takde pun cantik lah..

FAWA berkata...

ayu...wawa beli kedai belakang rumah ja...ntah ada ker idak lg...

from wanie

from wanie