SILAKAN_siGn_iN_GuEStBooK_faWa..

FOLLOWERS

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

25 Okt 2008

impian morib



IMPIAN MORIB
Lot 183 & 184, Jalan Morib,42700 Banting, Selangor.



inilah tempat yang aku kena pergi kursus hari tu kat morib..pada pendapat aku tentang that place oklah not bad juga...cantik, selesa...pemandangan dan landskap pun menari..ok lain kali kalau rasa nak pergi ambik angin,berehat bolehlah pergi yer...lagi pun hari aku tak sempat sangat meronda, al maklumlah time kursus padat siang dan malam...nak kejar submit keje yang diberi...
ok...



2 ulasan:

Power Up Love berkata...

Hello from, Albuquerque, New Mexico, USA:-)

FAWA berkata...

hello to u2...welcome to my blog..

from wanie

from wanie